Wwebshop és webáruház készítés

webaruhaz-keszitesOptimalizálás : A legfrissebb technikákat alkalmazva és a Google irányelveit követve optimalizáljuk a webáruházat. A keresőkben optimalizálás nélkül nem lehet jó eredményt elérni, így ez egy nagyon fontos lépés lesz majd.
Tartalom : Az ügyfélnek tanácsot adunk, hogy milyen termék és kategória struktúrát építsen fel. A termékek és kategóriák URL-jeit egyedileg is meg lehet adni a webáruház rendszerünkben, így finomhangolható minden SEO beállítás a webáruházon belül.

Linképítés : Felkutatjuk azokat a lehetőségeket melyek segíthetnek az előrelépésben. Utána picit kémkedünk is, mert megnézzük részletesen a legjobb 3 konkurencia linkhálózatát. Átlagosan a hazai webáruházaknak 20-40 domainről van bejövő linkjük, de a sikeres webáruházaknak ez az érték akár több száz is lehet. Az elemzés után már tudni fogjuk mennyi domainről és IP címről kell bejövő linkeket építeni ahhoz, hogy utolérjük és megelőzzük a piac legjobb webáruházait. Persze ez nem olyan egyszerű mert kb. 1.000.000 féle tulajdonság alapján rangsorol a Google.
 – Webshop és webáruház készítés

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!